середу, 8 червня 2016 р.

Зразок відгуку про перебування в готелі

      Хочемо показати один відгук про отель. Такий відгук, яким він має бути на наш погляд. Той, за який люди вам будуть вдячні. Він вже входить до 10% найкращих відгуків цього напрямку. на сайті.  День Святого Валентина в прекрасном месте волшебного города   
    Це не був кулінарний чи гастрономічний тур. Це було відвідування міста Львів. 
Показаний сам готель, номер, що на вечерю, як це все виглядає. Нам не платили за відгук. Нам заплатили за саме перебування у готелі, за їжу, за послуги готелю і попросили викласти все, що ми побачили у TRIPADVISOR.

    


І я не кажу, що саме після цього відгуку, але є беззаперечний факт - готель "Переможець «Traveller's Choice™ 2016».  Або ось інший відгук у трохи дешевшому готелі       Або для прикладу цей відгук -  Modern Art Hotel. Просто і зрозуміло. І зайвого пафосу не треба. Треба тільки необхідна інформація.

     Ми мріємо, щоб Україна стала найкращим місцем для життя, туризму і роботи! Вона має розкішні краєвиди,  в неї  захоплива історія, традиції і сучасність. Наш проект стане для вас надійним підрядником і партнером, який вирішить для вас головне питання кожного туриста і подорожуючого - ДЕ поспати і ЩО поїсти, за що саме ви платите у кулінарних турах і яка саме гастрономія на вас чекає і манить усілякими смаками та ароматами і що саме вам можуть запропонувати садиби та господині, у якому б куточку України вони не знаходились. Ми завжди готові домовлятись, йти на зустріч та приїздити до вас або від вас на взаємовигідних умовах. Простіше кажучи: ви нас запрошуєте, надаєте нам місце проживання та їжу - все інше ми зробимо для вас: фотографії місцевини та умов проживання,  фотографії кулінарії, вигляду їжі та її приготування, розміщення інформації на вищевказаних профілюючих сайтах тією мовою, якою хочете ви : українська, англійська або російська.
     Ми хочемо надати нового подиху, вигляду та якості кулінарним турам та їх відображенні і подачі. Ми можемо і вміємо це робити і хочемо це робити разом з вами - для нас, для вас і України!
    

    Дайте нам таку можливість! 

2 коментарі:

  1. Я хочу поехать с девушкой в Буковель. Присмотрел несколько вариантов отелей. Вы могли бы мне рассказать про отель Фомич http://www.hotel-fomich.com.ua/ Мне очень понравился сайт, но я там никогда небыл, и хотелось бы от Вас услышать реальный отзыв. Жду вашего совета. Спасибо!

    ВідповістиВидалити